april 2022

Vores regnskab for april

Påskeferie og lønforhøjelse

I april måned er der sket lidt af hvert på den økonomiske front. Thea havde sin årlige lønforhandling, og får fremadrettet 1.200 kr. mere i løn (før skat). Stefans løn er også blevet reguleret en smule, hvilket resulterer i cirka 500 kr. mere i løn (før skat). Fremadrettet vil det nok betyde at vi cirka får 1.000 kr. mere udbetalt.

Vi har også haft lidt ekstra indtægter i denne måned. Stefan har solgt nogle malerier og Thea har fået royalties fra sin bog. Vi fik også lidt penge tilbage i SKAT, og så har Thea haft fødselsdag, hvor hun har fået nogle penge i gave.

Der er betalt a-kasse i denne måned, og som noget nyt betaler vi også vores indboforsikring hver måned, og det koster 46 kr. som kan ses i vores budget.

Vi har lånt Theas forældres bil og har derfor lidt udgifter til benzin, og så er der også tanket op på rejsekortet.

Opsparingsrate for april

%

Vores nødopsparing er uændret i denne måned.

Der er blevet sat 0 kr. ind på feriekontoen, da vi stadig er i gang med at bruge det vi har sparet op.

Vores fællesopsparing er faldet i denne måned, da vi har investeret og brugt nogle af pengene herfra. Så den er i skrivende stund på 166.749 kr.

I april har vi ind til videre investeret 1.585.000 kr. af vores egne penge. Vores investeringers samlede værdi kan ses længere nede på siden.

I denne måned har vi investeret 40.000 kr. i alt på SaxoInvestor og Nordnet. Det er vores mål at fortsætte med at investere, ind til vores fællesopsparing rammer 0 kr.

INVESTERINGER I APRIL

kroner investeret

NORDNET

Sparindex INDEX DJSI World KL

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL

Sparindex INDEX OMX C25 KL

I alt 20.000 kr.

SaxoInvestor

Sparindex INDEX USA Growth KL

Sparindex INDEX Europa Small Cap KL

Sparindex INDEX USA Small Cap KL

I alt 20.000 kr.

Vores samlede investeringers værdi: 1.613.256 kr.

Vil du også investere? Lær hvordan du kommer i gang her!

Konklusion for april

Så gik april måned, og vi har nydt en god lang påskeferie. Vi tog begge et par ekstra fridage, så vi havde fri en uges tid. Så vi fik besøgt Stefans familie i Nykøbing, og var til en enkelt påskefrokost. Det er altid dejligt med en lille pause fra hverdagen, og komme ud i nogle andre omgivelser. Jeg tror også vi begge går og glæder os til at vi skal til Island i starten af juni, det bliver skønt at komme endnu længere væk!

Vi er begge steget lidt i løn denne måned. Thea har haft sin årlige lønforhandling, eller det vil sige, hun får af vide om hun får mere i løn eller ej. Der er egentlig ikke så meget forhandling, hun kan tage det eller lade være. Men heldigvis blev det til 1.200 kr. mere før skat, og Stefans løn er steget med godt og vel 500 kr. før skat, men det er bare grundet overenskomst reguleringer. Selvom det ikke lyder af meget, er vi glade for de små stigninger der nu må være, da det alt sammen hjælper i sidste ende med at spare mere op.

Vi har også tjent lidt ekstra i denne måned. Stefan har solgt sine første to malerier! Godt nok er det til hans bror og kæreste, som lige er flyttet i et nybygget hus og manglende lidt kunst på væggene, men alligevel. De har ikke købt dem af medlidenhed, men fordi at de godt kan lide billederne. Thea har fået royalties fra sin bog, og det er planen at hendes næste bog bliver udgivet senere i år.

Vi har også fået lidt penge tilbage i SKAT, men det er dog kun Thea der har fået noget tilbage ind til videre. Stefans skulle egentlig også få lidt tilbage, men det er blevet tilbageholdt pga. manglende oplysninger på forskudsopgørelsen. Så det bliver nok først udbetalt næste måned. Thea har også fået nogle penge i gave, da hun havde fødselsdag i starten af april. 

Vi fik investeret 40.000 kr. i april. Til dags dato har vi investeret 1.585.000 kr. og vores samlede investeringers værdi er på 1.613.256 kr. Det betyder, at vi er nået op på 47% af vores FIRE mål.

  • Vores mål 47% 47%

Vil du også gerne spare mere op?

På Sparsommelig har vi mange gode tips og tricks til, hvordan du kan højne din opsparingsrate.