VORES ØKONOMI

Velkommen til vores økonomi

På denne side kan du se alle vores månedlige regnskaber fra vi startede vores FIRE-rejse i april 2019. Vores regnskaber er sat i rækkefølge, hvor du kan se de nyeste først. De procenttal du kan se ved hver måned viser vores opsparingsprocent den givne måned. Vi har også lavet et gennemsnitligt budget, for at få en idé om, hvordan vores indtægter og udgifter kommer til at se ud for det gældende år. Du kan se vores gennemsnitlige budget her.

Vi ved godt at det er “unormalt” at være så åben omkring vores personlige økonomi. Men vi har valgt at være 100% gennemsigtige, i håb om at det kan inspirere og hjælpe dig til at budgettere bedre, og selv nå dine egne FIRE-mål. Ligeledes gør vi det også for at vise, at du ikke behøver at have et højtlønnet IT-job eller være topleder i en virksomhed, for at kunne opnå FIRE.

Udover at vise vores månedlige indkomster, udgifter og opsparingsprocent, vil du også kunne se, hvad det er vi investerer i, samt hvor meget vi investerer for. Hvis du er helt ny inden for investeringsverdenen så læs mere her, og lær hvordan du selv kommer i gang.

Regnskaber for år 2023

september 2023

Opsparingsrate

%

Kommer til september.

august 2023

Opsparingsrate

%

Sommerferien er slut og det er tilbage på jobbet igen. Vi har brugt lidt for mange penge på en af vores poster i budgettet, men det går nok alt sammen.

juli 2023

Opsparingsrate

%

I denne måned har vi holdt to ugers sommerferie, og vi har oplevet en masse spændende ting, selvom vi kun har været i Danmak.

Juni

Opsparingsrate

%

I denne måned har vi været på en fantastisk rejse til Madeira. Så blev det også første gang vi skulle betale termin, og Thea har fået lønforhøjelse.

maj 2023

Opsparingsrate

%

Så gik maj måned og vi har nydt det gode vejr. vi har tjent en del ekstra i denne måned, og så forbereder vi os på at vi snart skal ud og rejse.

April 2023

Opsparingsrate

%

April har været en skøn måned med påskeferie og familiebesøg. Budgettet ser nogenlunde normalt ud igen, og vi er kommet igang med at investere igen.

marts 2023

Opsparingsrate

%

Er vi de eneste der synes at marts har været en lang måned? Der er i hvert fald sket lidt af hvert hos os, og vi har prøvet at få styr på det nye budget.

Februar 2023

Opsparingsrate

%

Februar har være en meget spændende måned. Vi har fået et stort udbytte fra vores indeksfonde, og så har vi købt den lejlighed, som vi bor til leje i.

Januar 2023

Opsparingsrate

%

Så er vi i gang med et nyt år, og et skridt nærmere økonomisk uafhængighed. Januar var en meget normal måned, men vi skal muligvis købe en lejlighed.

Regnskaber for tidligere år

Regnskaber for år 2022

Gennemsnitlig opsparingsrate for året

%

Her kan du se alle vores regnskaber for år 2022! Endelig blev det et lidt mere coronafrit år. Til gengæld blev det erstattet af energikriser, krig og ekstrem høj inflation, der har ramt alle danskere. Skal vi håbe på 2023 bliver lidt bedre?

Vores opsparingsrate for hele året endte på 71%, hvilket vi er mere end tilfrede med.

Regnskaber for år 2021

Gennemsnitlig opsparingsrate for året

%

Her kan du se alle vores regnskaber for år 2021! Vi tog så lige hele 2021 med corona også, hvem havde forudset det. Forhåbentlig bliver 2022 året, hvor vi siger farvel til alle restriktionerne og går en lysere fremtid i møde.

Vores opsparingsrate for hele året endte på 74%, som er præcis det samme som år 2020. Det er sgu meget godt gået. 

Regnskaber for år 2020

Gennemsnitlig opsparingsrate for året

%

Her kan du se alle vores regnskaber for år 2020! Det var et turbulent år, med både nedture og opture. Thea arvede nogle penge efter sin mormor, corona viste sig for første gang, vi blev gift i august måned og Stefan blev fastansat i september måned.

Vores opsparingsrate for hele året endte på 74%, hvilket vi slet ikke havde regnet med. Vi håber år 2021 bliver lige så god!

Regnskaber for år 2019

Gennemsnitlig opsparingsrate for året

%

Her kan du se alle vores regnskaber for år 2019! Vi startede for alvor vores FIRE-rejse i april. Vi brugte året på at sænke vores udgifter og så var vi en tur til Færøerne. Vi besluttede os også for at blive gift, og i den forbindelse købte vi vores vielsesringe.

Vores opsparingsrate for hele året endte på 69%. Vi havde regnet med den ville være 65%, så det var en positiv overraskelse.

Vil du også blive bedre til at styre din økonomi?

På Sparsommelighed finder du solid viden omkring, hvordan du kan skære ned på dine udgifter. Alt hvad du behøver for at komme tættere på din finansielle frihed.