VORES ØKONOMI

Velkommen til vores økonomi

På denne side kan du se alle vores månedlige regnskaber fra vi startede vores FIRE-rejse i april 2019. Vores regnskaber er sat i rækkefølge, hvor du kan se de nyeste først. De procenttal du kan se ved hver måned viser vores opsparingsprocent den givne måned. Vi har også lavet et gennemsnitligt budget, for at få en idé om, hvordan vores indtægter og udgifter kommer til at se ud for det gældende år. Du kan se vores gennemsnitlige budget her.

Vi ved godt at det er “unormalt” at være så åben omkring vores personlige økonomi. Men vi har valgt at være 100% gennemsigtige, i håb om at det kan inspirere og hjælpe dig til at budgettere bedre, og selv nå dine egne FIRE-mål. Ligeledes gør vi det også for at vise, at du ikke behøver at have et højtlønnet IT-job eller være topleder i en virksomhed, for at kunne opnå FIRE.

Udover at vise vores månedlige indkomster, udgifter og opsparingsprocent, vil du også kunne se, hvad det er vi investerer i, samt hvor meget vi investerer for. Hvis du er helt ny inden for investeringsverdenen så læs mere her, og lær hvordan du selv kommer i gang.

Regnskaber for år 2024

juni 2024

Opsparingsrate

%

Stefan har været en tur på Copenhell, hvor en drøm om at høre The Offspring gik i opfyldelse. Så har vi fået feriepenge og investeret for baby.

maj 2024

Opsparingsrate

%

I denne måned har vi begge været på barsel. Vi er også begge steget i løn, og så har vi overvejet, hvordan vi skulle lave en “børneopsparing” hos Nordnet.

april 2024

Opsparingsrate

%

Der kom en baby i denne måned, selvom det var planlagt til start maj. Vi har det alle sammen godt, og nu nyder vi bare at have barsel.

marts 2024

Opsparingsrate

%

I denne måned har vi nydt påskeferien med en tur til Nykøbing F., og så har vi solgt ud af vores aktier og oprettet en aktiesparekonto til os hver.

Februar 2024

Opsparingsrate

%

Så blev det måneden for udbytte. Læs med, hvordan vi har “snydt” os selv de år vi har fået udbytte. Så er der også en baby på vej, Thea er gravid.

Januar 2024

Opsparingsrate

%

Godt nytår! Vi håber i har haft en god jul og er kommet godt ind i det nye år. Vi glæder os til endnu et år med FIRE, og hvad det ellers må byde på 

Regnskaber for tidligere år

Regnskaber for år 2023

Gennemsnitlig opsparingsrate for året

%

Her kan du se alle vores regnskaber for år 2023! I år blev det året, hvor vi købte vores egen lejlighed. Det har påvirket vores udgifter lidt, og derfor også vores opsparingsrate. Trods det, er vi stadig sikre på det var den rigtige beslutning.

Vores opsparingsrate for hele året endte på 65%, hvilket vi er godt tilfredse med taget lejlighedskøbet i betragtning.

Regnskaber for år 2022

Gennemsnitlig opsparingsrate for året

%

Her kan du se alle vores regnskaber for år 2022! Endelig blev det et lidt mere coronafrit år. Til gengæld blev det erstattet af energikriser, krig og ekstrem høj inflation, der har ramt alle danskere. Skal vi håbe på 2023 bliver lidt bedre?

Vores opsparingsrate for hele året endte på 71%, hvilket vi er mere end tilfredse med.

Regnskaber for år 2021

Gennemsnitlig opsparingsrate for året

%

Her kan du se alle vores regnskaber for år 2021! Vi tog så lige hele 2021 med corona også, hvem havde forudset det. Forhåbentlig bliver 2022 året, hvor vi siger farvel til alle restriktionerne og går en lysere fremtid i møde.

Vores opsparingsrate for hele året endte på 74%, som er præcis det samme som år 2020. Det er sgu meget godt gået. 

Regnskaber for år 2020

Gennemsnitlig opsparingsrate for året

%

Her kan du se alle vores regnskaber for år 2020! Det var et turbulent år, med både nedture og opture. Thea arvede nogle penge efter sin mormor, corona viste sig for første gang, vi blev gift i august måned og Stefan blev fastansat i september måned.

Vores opsparingsrate for hele året endte på 74%, hvilket vi slet ikke havde regnet med. Vi håber år 2021 bliver lige så god!

Regnskaber for år 2019

Gennemsnitlig opsparingsrate for året

%

Her kan du se alle vores regnskaber for år 2019! Vi startede for alvor vores FIRE-rejse i april. Vi brugte året på at sænke vores udgifter og så var vi en tur til Færøerne. Vi besluttede os også for at blive gift, og i den forbindelse købte vi vores vielsesringe.

Vores opsparingsrate for hele året endte på 69%. Vi havde regnet med den ville være 65%, så det var en positiv overraskelse.

Vil du også blive bedre til at styre din økonomi?

På Sparsommelighed finder du solid viden omkring, hvordan du kan skære ned på dine udgifter. Alt hvad du behøver for at komme tættere på din finansielle frihed.