VORES ØKONOMI

Velkommen til vores økonomi

På denne side kan du se alle vores månedlige regnskaber fra vi startede vores FIRE-rejse i april 2019. Vores regnskaber er sat i rækkefølge, hvor du kan se de nyeste først. De procenttal du kan se ved hver måned viser vores opsparingsprocent den givne måned. Vi har også lavet et gennemsnitligt budget, for at få en idé om, hvordan vores indtægter og udgifter kommer til at se ud for det gældende år. Du kan se vores gennemsnitlige budget her.

Vi ved godt at det er “unormalt” at være så åben omkring vores personlige økonomi. Men vi har valgt at være 100% gennemsigtige, i håb om at det kan inspirere og hjælpe dig til at budgettere bedre, og selv nå dine egne FIRE-mål. Ligeledes gør vi det også for at vise, at du ikke behøver at have et højtlønnet IT-job eller være topleder i en virksomhed, for at kunne opnå FIRE.

Udover at vise vores månedlige indkomster, udgifter og opsparingsprocent, vil du også kunne se, hvad det er vi investerer i, samt hvor meget vi investerer for. Hvis du er helt ny inden for investeringsverdenen så læs mere her, og lær hvordan du selv kommer i gang.

Regnskaber for år 2021

september 2021

Opsparingsrate

%

Kommer til september

august 2021

Opsparingsrate

%

I august har vi fortsat nydt det sidste af vores sommerferie. Så tog vi en tur til Langeland og Fyn, for at komme lidt væk fra hverdagen.

juli 2021

Opsparingsrate

%

I juli måned er vores husleje steget. Så investerede vi også 0 kr., da vi muligvis står over for et lejlighedskøb. Og så nyder vi at vi har sommerferie.

juni 2021

Opsparingsrate

%

I juni måned har vi fået udbetalt ferietillæg. Så er vores badeværelse endelig blevet færdigt, så nu er det slut med bad i håndvasken.

maj 2021

Opsparingsrate

%

I maj måned har vi fået de sidste indefrosne feriepenge udbetalt, så det var skønt. Så er vi ved at få lavet nyt bad, så vi har boet lidt rundt omkring!

april 2021

Opsparingsrate

%

I april har Thea fået en lønforhøjelse, og så har vi haft lidt ekstra indtæger i form af penge tilbage i SKAT, og Thea har fået penge for sine solgte bøger.

marts 2021

Opsparingsrate

%

I denne måned har vi solgt nogle aktier vi havde glemt vi havde! Og så har vi holdt påskeferie og nydt at komme lidt væk fra hverdagen.

Februar 2021

Opsparingsrate

%

I denne måned har vi fået 30.000 kr. i udbytte, og derfor er opsparingsraten ekstra høj! Vi har også investeret dobbelt så meget som vi plejer.

Januar 2021

Opsparingsrate

%

Vi starter året godt ud med en ekstra høj opsparingsrate på grund af bonus. Men hvad der er endnu vildere er at vores investeringer runder 1 million kr.

Regnskaber for tidligere år

Regnskaber for år 2020

Gennemsnitlig opsparingsrate for året

%

Her kan du se alle vores regnskaber for år 2020! Det var et turbulent år, med både nedture og opture. Thea arvede nogle penge efter sin mormor, corona viste sig for første gang, vi blev gift i august måned og Stefan blev fastansat i september måned.

Vores opsparingsrate for hele året endte på 74%, hvilket vi slet ikke havde regnet med. Vi håber år 2021 bliver lige så god!

Regnskaber for år 2019

Gennemsnitlig opsparingsrate for året

%

Her kan du se alle vores regnskaber for år 2019! Vi startede for alvor vores FIRE-rejse i april. Vi brugte året på at sænke vores udgifter og så var vi en tur til Færøerne. Vi besluttede os også for at blive gift, og i den forbindelse købte vi vores vielsesringe.

Vores opsparingsrate for hele året endte på 69%. Vi havde regnet med den ville være 65%, så det var en positiv overraskelse.

Vil du også blive bedre til at styre din økonomi?

På Sparsommelighed finder du solid viden omkring, hvordan du kan skære ned på dine udgifter. Alt hvad du behøver for at komme tættere på din finansielle frihed.