VORES ØKONOMI

Velkommen til vores økonomi

På denne side kan du se alle vores månedlige regnskaber fra vi startede vores FIRE-rejse i april 2019. Vores regnskaber er sat i rækkefølge, hvor du kan se de nyeste først. De procenttal du kan se ved hver måned viser vores opsparingsprocent den givne måned. Vi har også lavet et gennemsnitligt budget, for at få en idé om, hvordan vores indtægter og udgifter kommer til at se ud for det gældende år. Du kan se vores gennemsnitlige budget her.

Vi ved godt at det er “unormalt” at være så åben omkring vores personlige økonomi. Men vi har valgt at være 100% gennemsigtige, i håb om at det kan inspirere og hjælpe dig til at budgettere bedre, og selv nå dine egne FIRE-mål. Ligeledes gør vi det også for at vise, at du ikke behøver at have et højtlønnet IT-job eller være topleder i en virksomhed, for at kunne opnå FIRE.

Udover at vise vores månedlige indkomster, udgifter og opsparingsprocent, vil du også kunne se, hvad det er vi investerer i, samt hvor meget vi investerer for. Hvis du er helt ny inden for investeringsverdenen så læs mere her, og lær hvordan du selv kommer i gang.

Regnskaber for år 2022

December 2022

Opsparingsrate

%

Kommer til december.

November 2022

Opsparingsrate

%

I denne måned har vi holdt foredrag, og Thea har fortsat været indlagt på hospitalet. Forhåbentlig er det snart et overstået kapitel.

Oktober 2022

Opsparingsrate

%

Føj for en måned! Den har stået på corona og hospitalsindlæggelse i et par uger. Så har vi tilføjet en ny indeksfond til vores portefølje.

september 2022

Opsparingsrate

%

I denne måned er Theas nye bog “Langt væk fra Midgård” udkommet, og vi har været på Fantasy Festival i Esbjerg. Det har kostet lidt ekstra i budgettet.

August 2022

Opsparingsrate

%

Vi har holdt et par ugers sommerferie, og så forbereder Thea sig på, at hendes nye bog udkommer til næste måned d. 14 september.

Juli 2022

Opsparingsrate

%

En tur til tandlægen, der kostede lidt over 12.000 kr., er grunden til denne måneds lave opsparingsrate. Trods det, har vi investeret 80.000 kr. 

juni 2022

Opsparingsrate

%

Vi har været en tur til Island i 10 dage for at se deres smukke natur. Så har vi sagt farvel til The Many, og fået vores investeringer udbetalt.

maj 2022

Opsparingsrate

%

I maj måned har vi haft tralvt hjemme hos familien. Så har vi tjent en del ekstra penge, og Thea har fået en ny stilling på sit arbejde.

april 2022

Opsparingsrate

%

I denne måned har vi holdt påskeferie og hygget med familien. Så er vi steget i løn, samt at vi har haft nogle ekstra indtægter fra vores hobbyer.

marts 2022

Opsparingsrate

%

I marts har vi haft en mindre ekstra indtægt, men vi har også brugt mere end vi plejer. Så har vi booket ferie til Island og vi glæder os vildt meget!

Februar 2022

Opsparingsrate

%

Så blev det tid til af få udbytte, og vi har fået 190.000 kr. i udbytte før skat. Er det egentlig godt eller skidt? Det kommer an på hvordan man ser på det.

Januar 2022

Opsparingsrate

%

Så blev det år 2022, og vi starter året godt ud med en bonus fra Theas arbejde, alt imens vores investeringer er faldet med 100.000 kr.

Regnskaber for tidligere år

Regnskaber for år 2021

Gennemsnitlig opsparingsrate for året

%

Her kan du se alle vores regnskaber for år 2021! Vi tog så lige hele 2021 med corona også, hvem havde forudset det. Forhåbentlig bliver 2022 året, hvor vi siger farvel til alle restriktionerne og går en lysere fremtid i møde.

Vores opsparingsrate for hele året endte på 74%, som er præcis det samme som år 2020. Det er sgu meget godt gået.

Regnskaber for år 2020

Gennemsnitlig opsparingsrate for året

%

Her kan du se alle vores regnskaber for år 2020! Det var et turbulent år, med både nedture og opture. Thea arvede nogle penge efter sin mormor, corona viste sig for første gang, vi blev gift i august måned og Stefan blev fastansat i september måned.

Vores opsparingsrate for hele året endte på 74%, hvilket vi slet ikke havde regnet med. Vi håber år 2021 bliver lige så god!

Regnskaber for år 2019

Gennemsnitlig opsparingsrate for året

%

Her kan du se alle vores regnskaber for år 2019! Vi startede for alvor vores FIRE-rejse i april. Vi brugte året på at sænke vores udgifter og så var vi en tur til Færøerne. Vi besluttede os også for at blive gift, og i den forbindelse købte vi vores vielsesringe.

Vores opsparingsrate for hele året endte på 69%. Vi havde regnet med den ville være 65%, så det var en positiv overraskelse.

Vil du også blive bedre til at styre din økonomi?

På Sparsommelighed finder du solid viden omkring, hvordan du kan skære ned på dine udgifter. Alt hvad du behøver for at komme tættere på din finansielle frihed.