ÅR 2023 REGNSKABER

REGNSKABER for år 2023

december 2023

Opsparingsrate

%

Glædelig jul til jer alle. Vi har nydt julen med famile, ferie og massere af god mad. Investeringerne slutter året godt af og vi er tilfredse.

november 2023

Opsparingsrate

%

November et gået med en del sygdom og så går vi ellers bare og ser frem til jul og juleferie. Så blev det også måneden hvor vi rundede de 2.000.000 kr.

Oktober 2023

Opsparingsrate

%

I denne måned blev thea interviewet hos Female Invest. Så har vi været til et par fødselsdage hos begge familier, og nu ser vi frem til julen!

september 2023

Opsparingsrate

%

I denne måned har vi nydt det gode vejr. Vi ser ikke frem til vintermånederne! Så har vi også haft en ekstraindtjening på 5.000 kr., så det er jo skønt.

august 2023

Opsparingsrate

%

Sommerferien er slut og det er tilbage på jobbet igen. Vi har brugt lidt for mange penge på en af vores poster i budgettet, men det går nok alt sammen.

juli 2023

Opsparingsrate

%

I denne måned har vi holdt to ugers sommerferie, og vi har oplevet en masse spændende ting, selvom vi kun har været i Danmak.

Juni

Opsparingsrate

%

I denne måned har vi været på en fantastisk rejse til Madeira. Så blev det også første gang vi skulle betale termin, og Thea har fået lønforhøjelse.

maj 2023

Opsparingsrate

%

Så gik maj måned og vi har nydt det gode vejr. vi har tjent en del ekstra i denne måned, og så forbereder vi os på at vi snart skal ud og rejse.

April 2023

Opsparingsrate

%

April har været en skøn måned med påskeferie og familiebesøg. Budgettet ser nogenlunde normalt ud igen, og vi er kommet igang med at investere igen.

marts 2023

Opsparingsrate

%

Er vi de eneste der synes at marts har været en lang måned? Der er i hvert fald sket lidt af hvert hos os, og vi har prøvet at få styr på det nye budget.

Februar 2023

Opsparingsrate

%

Februar har være en meget spændende måned. Vi har fået et stort udbytte fra vores indeksfonde, og så har vi købt den lejlighed, som vi bor til leje i.

Januar 2023

Opsparingsrate

%

Så er vi i gang med et nyt år, og et skridt nærmere økonomisk uafhængighed. Januar var en meget normal måned, men vi skal muligvis købe en lejlighed.

Vil du også blive bedre til at styre din økonomi?

På Sparsommelighed finder du solid viden omkring, hvordan du kan skære ned på dine udgifter. Alt hvad du behøver for at komme tættere på din finansielle frihed.