juli 2023

Vores regnskab for juli

Sommerferie og oplevelser

Så gik juli måned og vores sommerferie er desværre slut. Tilbage til hverdagen og trædemøllen!

Vores lønninger er normale i denne måned, og Thea har tjent lidt ekstra ved at lave redaktørarbejde.

Så har der været A-kasse betaling i denne måned, så udgifterne er lidt højere i den forbindelse. Vi har også valgt at overføre 2.000 kr. til vores ferieopsparing.

Vi har nok brugt lidt mere på “fornøjelser og diverse” i denne måned grundet sommerferie, da vi har været lidt rundt omkring og opleve ting.

Der er blevet brugt lidt penge på transport i form af togture, og så er vores “mad og husholdning” i den lave ende, da vi har boet i Nykøbing hos Stefans mor i en uges tid.

Opsparingsrate for juni

%

Vores nødopsparing er blevet fjernet, og vi har i stedet lavet en “Husleje / A conto” konto til vores faste udgifter der betales hvert kvartal. Vi overfører 9.600 kr. hver måned til denne konto.

Vi har overført 2.000 kr. til ferieopsparingen i denne måned til fremtidige udgifter i forbindelse med ferie.

Vores fællesopsparing har endelig lidt penge stående igen. Det er planen at vi fremadrettet begynder at spare op igen og investere vores penge.

I juli har vi ind til videre investeret 2.005.000 kr. af vores egne penge. Vores investeringers samlede værdi kan ses længere nede på siden.

I denne måned har vi investeret 30.000 kr. og det er meningen at vi fremadrettet vil investere hver måned.

INVESTERINGER I JULI

kroner investeret

NORDNET

Sparindex INDEX DJSI World KL

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL

Sparindex INDEX OMX C25 KL

Sparindex INDEX Globale Aktier KL

I alt 30.000 kr.

SaxoInvestor

Sparindex INDEX USA Growth KL

Sparindex INDEX Europa Small Cap KL

Sparindex INDEX USA Small Cap KL

I alt 0 kr.

Vores samlede investeringers værdi: 1.936.345 kr.

Vil du også investere? Lær hvordan du kommer i gang her!

Konklusion for juli

Vi har holdt to ugers sommerferie i juli, så det har været skønt.  Vi kunne selvfølgelig godt have tænkt os at vejret havde været lidt bedre, men sådan er det jo. Vi har stadig nået en masse ting og nydt friheden.

Vi har været en uges tid i Nykøbing F. hos Stefans familie. Her brugte vi tiden på at tage i Knuthenborg Safaripark, Krokodille Zoo, en tur til Maribo, en tur til Stege og så et par dage i familiens sommerhus på Marielyst. Så det har været en god sommerferie med massere af aktiviteter, vi har ikke kedet os i hvert fald.

På den økonomiske front er der ikke det helt store at fortælle, vores indkomster og udgifter ser meget normale ud. Thea har tjent lidt ekstra på at lave redaktørarbejde, og det er altid en god ekstra indkomst når det sker.

Vi har måske også rundet en form for milepæl, vi har nemlig investeret over 2.000.000 kr. af vores egne penge. Men i virkeligheden er det jo ikke et tal der betyder så meget. Det tal der betyder noget er vores investeringers samlede værdi, som du nok kan se lidt højere oppe, så er det ikke helt lige så højt. Hvis aktiemarkedet nu opfører sig pænt, burde vi runde de 2.000.000 kr. i værdi om 2 måneder, og det vil være en stor milepæl for os! Så lad os se hvordan det ser ud om et par måneder.

Vi fik investeret 30.000 kr. i juli. Til dags dato har vi investeret 2.005.000 kr. og vores samlede investeringers værdi er på 1.936.345 kr. Det betyder, at vi er nået op på 57% af vores FIRE mål.

  • Vores mål 57% 57%

Vil du også gerne spare mere op?

På Sparsommelig har vi mange gode tips og tricks til, hvordan du kan højne din opsparingsrate.