ÅR 2021 REGNSKABER

REGNSKABER for år 2021

december 2021

Opsparingsrate

%

December har været en skøn måned med juleferie, familiebesøg og gaver. Vi nyder et par ugers ferie, og så har Stefan fået en lønforhøjelse.

november 2021

Opsparingsrate

%

I denne måned har vi ramt den laveste opsparingsrate siden vi begyndte at investere. Vi har også hygget os til en bogreception med andre FIRE-folk.

oktober 2021

Opsparingsrate

%

Oktober har været en stille måned, både økonomisk og privat. Stefans computer er gået i stykker, og så var der en fejl i Theas lønseddel.

september 2021

Opsparingsrate

%

September har været en travl måned, og vi har haft nok at se til. Der har været lidt ekstra udgifter, men ikke noget der har væltet budgettet.

august 2021

Opsparingsrate

%

I august har vi fortsat nydt det sidste af vores sommerferie. Så tog vi en tur til Langeland og Fyn, for at komme lidt væk fra hverdagen.

juli 2021

Opsparingsrate

%

I juli måned er vores husleje steget. Så investerede vi også 0 kr., da vi muligvis står over for et lejlighedskøb. Og så nyder vi at vi har sommerferie.

juni 2021

Opsparingsrate

%

I juni måned har vi fået udbetalt ferietillæg. Så er vores badeværelse endelig blevet færdigt, så nu er det slut med bad i håndvasken.

maj 2021

Opsparingsrate

%

I maj måned har vi fået de sidste indefrosne feriepenge udbetalt, så det var skønt. Så er vi ved at få lavet nyt bad, så vi har boet lidt rundt omkring!

april 2021

Opsparingsrate

%

I april har Thea fået en lønforhøjelse, og så har vi haft lidt ekstra indtæger i form af penge tilbage i SKAT, og Thea har fået penge for sine solgte bøger.

marts 2021

Opsparingsrate

%

I denne måned har vi solgt nogle aktier vi havde glemt vi havde! Og så har vi holdt påskeferie og nydt at komme lidt væk fra hverdagen.

Februar 2021

Opsparingsrate

%

I denne måned har vi fået 30.000 kr. i udbytte, og derfor er opsparingsraten ekstra høj! Vi har også investeret dobbelt så meget som vi plejer.

Januar 2021

Opsparingsrate

%

Vi starter året godt ud med en ekstra høj opsparingsrate på grund af bonus. Men hvad der er endnu vildere er at vores investeringer runder 1 million kr.

Vil du også blive bedre til at styre din økonomi?

På Sparsommelighed finder du solid viden omkring, hvordan du kan skære ned på dine udgifter. Alt hvad du behøver for at komme tættere på din finansielle frihed.