juni 2021

Vores regnskab for juni

Ferietillæg og godt vejr

I juni måned har vi fået udbetalt det årlige ferietillæg, som kan ses i vores regnskab til venstre. Selvom det ikke er voldsomt meget, er det altid en dejlig overraskelse, for vi glemmer altid at det er en ekstra lille indkomst.

Vi har valgt at stoppe indbetalingerne til vores ferieopsparing. Forklaring følger i konklusionsafsnittet nederst på siden.

Vores fornøjelser / diverse er lidt høje i denne måned, da Stefan har købt en del malerartikler.

Der er gået 300 kr. til optankning af rejsekort, selvom vi stort set cykler alle steder vi skal hen. Men ind i mellem er det nødvendigt med en togtur.

Vores mad / husholdning er også meget normal i denne måned, vi har måske spist lidt flere is end vi plejer!

Opsparingsrate for juni

%

Vores nødopsparing er uændret i denne måned.

Der er blevet sat 0 kr. ind på feriekontoen.

Vores fællesopsparing er faldet en smule i denne måned, hvilket den også gerne skulle, da vi har investeret som vi plejer. Så den er i skrivende stund på 264.425 kr.

I juni har vi ind til videre investeret 1.075.000 kr. af vores egne penge. Vores investeringers samlede værdi kan ses længere nede på siden.

I denne måned har vi investeret 40.000 kr. i alt på Sparindex og Nordnet. Så alt er som det plejer, og vi fortsætter ind til vores fællesopsparing rammer 0 kr.

INVESTERINGER I JUNI

kroner investeret

NORDNET

Sparindex INDEX DJSI World KL

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL

Sparindex INDEX OMX C25 KL

I alt 20.000 kr.

SPARINDEX

Sparindex INDEX USA Growth KL

Sparindex INDEX Europa Small Cap KL

Sparindex INDEX USA Small Cap KL

I alt 20.000 kr.

Vores samlede investeringers værdi: 1.316.542 kr.

Vil du også investere? Lær hvordan du kommer i gang her!

Konklusion for juni

Juni måned er gået hurtigt. Måske det skyldes det gode vejr og at folk på arbejdet er begyndt at gå på sommerferie. Så er der lidt forandringer i hverdagen. Og vi har nydt det gode vejr med en masse cykle- og gåture rundt på Amager. Nu er der også kun en tre ugers tid til vi selv holder sommerferie, og det er tiltrængt! Vi har dog ingen planer om at rejse uden for Danmarks grænser da vi stadig synes det er lidt usikkert. Måske det bliver til en rejse senere på året.

I den forbindelse er det også værd at nævne, at vi har stoppet den månedlige indbetaling på 1.666 kr. til vores ferieopsparing. Det betyder ikke at det er slut med at rejse, men lige nu står der 44.000 kr. som er afsat til ferie, da vi ikke har kunne rejse det sidste års tid. Det er cirka 2 års feriebudget for os, så det vil være spild af penge at sætte flere til side, i stedet for at investere dem. Når vi så nærmer os en mere “normal” situation igen, hvor vi har brugt pengene, vil vi begynde at indbetale til kontoen igen.

En god nyhed (for os) er også at vores badeværelse er færdigt igen. Det trak godt nok også tænder ud til sidst, da det blev ved med at blive udskudt pga. manglende håndværker. Slut med at tage bad i vasken!

Så alt i alt har juni været en fin måned, men en høj opsparingsrate på 77%, og det kan vi ikke klage over.

Vi fik investeret 40.000 kr. i juni. Til dags dato har vi investeret 1.075.000 kr. og vores samlede investeringers værdi er på 1.316.542 kr. Det betyder, at vi er nået op på 39% af vores FIRE mål.

  • Vores mål 39% 39%

Vil du også gerne spare mere op?

På Sparsommelig har vi mange gode tips og tricks til, hvordan du kan højne din opsparingsrate.