ÅR 2019 REGNSKABER

REGNSKABER for år 2019

december 2019

Opsparingsrate

%

I denne måned var der dømt familietid og gaveindkøb! Vi så frem til juleferien. Stefan fik en bonus fra sit arbejde, som hjælper på de ekstra udgifter.

november 2019

Opsparingsrate

%

November var en helt normal måned, uden de store udsving. Vi havde lave udgifter som gør vores opsparingsrate holder sig over 70%.

oktober 2019

Opsparingsrate

%

Endnu en måned med betaling til forsikringer. Vi har valgt at investere lidt mere i denne måned, da vi også gerne ville investere i crowdlending.

september 2019

Opsparingsrate

%

I denne måned har vi haft nogle ekstra indtægter, men også en ekstra udgift til vores vielsesringe. Vi skal giftes d. 29 august 2020!

august 2019

Opsparingsrate

%

I august var vi på Færøerne i en uge. Så her kom rejseopsparingen i brug. Trods vores ferie ramte vi også en rekordhøj opsparingsrate!

juli 2019

Opsparingsrate

%

Juli bragte sommer og sol og en mindre tandlægeregning. Vi måtte også betale til vores forskellige forsikringer, som påvirker opsparingsraten hvert kvartal.

Juni 2019

Opsparingsrate

%

Denne måned lykkedes det os at ramme en opsparingsrate på 70%! Vi blev selv meget overrasket, og det var en fed oplevelse. Se hvordan vi gjorde det!

Maj 2019

Opsparingsrate

%

I maj var vi ved at få mere styr på vores budget og investeringer, så vi er stadig i læringsfasen i denne måned. Men der er fremskridt og det er det vigtigste!

April 2019

Opsparingsrate

%

April var første gang, hvor vi satte os ned og lavede vores budget. Det er også måneden, hvor vi for alvor startede vores FIRE-rejse.

Vil du også blive bedre til at styre din økonomi?

På Sparsommelighed finder du solid viden omkring, hvordan du kan skære ned på dine udgifter. Alt hvad du behøver for at komme tættere på din finansielle frihed.