september 2019

Vores regnskab for SEPTEMBER

Ekstra indkomst

September var en rigtig god måned for os. Vi formåede at tjene ekstra ved siden af vores normale arbejde i form af at Stefan udførte noget havearbejde for en bekendt, en regning blev tilbagebetalt, og vi solgte nogle høretelefoner. Theas indkomst var også højere i denne måned, da hun fik nogle feriepenge udbetalt som gør op for de feriedage hun brugte til Færøerne.
Vores “Mad & Husholdning” er lav i denne måned. Det skyldes vi har tømt ud i fryseren, samt spist hos vores forældre et par dage.

I september havde vi ikke nogen særlige udgifter udover det sædvanlige. Til gengæld købte vi vores vielsesringe. Vi ville gerne have et specifikt materiale og ringdesign, hvilket betød, at vi måtte købe vores ringe i USA. Vores ringe er derfor lige efter vores hoveder – og i den billigere ende!

Opsparingsrate for september

%

Vi nåede heller ikke i denne måned at få nødopsparingen op på 20.000 kr. Det kommer på to-do-listen til oktober.

Vi bookede et low-budget hotelophold i forbindelse med vores rejse til Portugal til marts 2020.

Den sidste konti er vores fællesopsparing, som lyder på 419.2874 kroner. Den falder støt, da vi investerer hver måned!

I september er vores samlet investeringer på 194.300 kr. i alt.

I denne måned investerede vi 40.000 kr. og kun på Nordnet. Det skyldes at vi vil diversificere vores investeringer, så vi investerer lige meget i hver indeksfond.
Vi overvejede også om vi skulle investere mere i crowdlending og på de andre investeringsplatforme, men det må blive i de kommende måneder, hvis vi beslutter os for det.

INVESTERINGER I SEPTEMBER

kroner investeret

NORDNET

Sparindex INDEX DJSI World KL
Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL
Sparindex INDEX OMX C25 KL

I alt 40.000 kr.

Vil du også investere? Lær hvordan du kommer i gang her!

Konklusion for september

September bød på ekstra indkomst udover vores sædvanlige løn. Det kan også ses på vores opsparingsrate, som er lidt højere end forventet. Vi fik købt vores vielsesringe og booket hotelophold til vores næste rejse til Portugal i marts 2020.

I denne måned har vi valgt kun at investere på Nordnet. Det skyldes at vi vil diversificere vores investeringer, så vi investerer lige meget i hver indeksfond. Sparindex var kommet lidt foran, da vi kun har to indeksfonde der, og vi har tre på Nordnet.

Vi fik investeret 40.000 kr. i september. Til dags dato har vi investeret 194.300 kr. Det betyder, at vi er nået op på 5,7% af vores FIRE mål.

  • Vores mål 5,7% 5,7%

Vil du også gerne spare mere op?

På Sparsommelig har vi mange gode tips og tricks til, hvordan du kan højne din opsparingsrate.