NOVEMBER 2019

Vores regnskab for november

En måned med lave udgifter

November var på mange måder en rigtig god måned for os. De faste udgifter var lave, og som øvrige udgifter har vi brugt lidt ekstra på transport, fordi vi besøgte Stefans mor.
Thea fik også repareret sin cykel for 550 kr. Den udgift kom vi under “Fornøjelser / Diverse”, selvom den ikke helt hører til der.

Måske bemærker du, at vores abonnement til telefon er lav. Det skyldes, at Thea ved en fejl har indbetalt for meget på sin saldo hos vores telefonudbyder. Hendes abonnement er derfor blevet trukket fra saldoen fremfor hendes lønkonto.

Vi formåede også at holde udgifterne på “Fornøjelser / diverse” samt “Mad & husholdning” nede. Det skyldes at Stefan har været to uger på skoleophold, hvor kost og logi er betalt.

Opsparingsrate for november

%

Nødopsparing forbliver på de sædvanlige  20.000 kr. da vi ikke har haft nogle overraskelser i budgettet – og heldigvis for det!

Vi havde ingen udgifter til ferie i denne måned. Til gengæld overførte vi de sædvanlige 1.666 kr.

Den sidste konti er vores fællesopsparing. Beholdningen lyder på 370.378 kroner. Der går en del måneder endnu før den er tømt.

I november er vores samlet investeringer på 284.300 kr.

Vi har investeret for 40.000 kr. i denne måned. Efter et par måneder, hvor vi kun investerede på Nordnet, skal vi nu til at investere på Sparindex igen. Vi har udelukkende investeret i indeksfonde i denne måned.
Der er ikke så meget mere at sige om vores investeringer i denne måned. Kedeligt!

INVESTERINGER I NOVEMBER

kroner investeret

NORDNET

Sparindex INDEX DJSI World KL

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL

Sparindex INDEX OMX C25 KL

I alt 20.000 kr.

SPARINDEX

INDEX USA Growth KL

Sparindex INDEX Europa Small Cap KL

I alt 20.000 kr.

Vil du også investere? Lær hvordan du kommer i gang her!

Konklusion for november

November bød ikke på de vilde overraskelse i budgettet. Der var lidt ekstra udgifter til cykelreparation og transport, da vi besøgte Stefans mor. Vi har holdt de andre udgifter nede, det skyldes blandt andet at Stefan var på et to ugers skoleophold.

Efter et par måneders pause er vi nu begyndt at investere på Sparindex igen. Pausen skyldes at vi blev nødt til at investere mere på Nordnet, for at diversificere vores investeringer i de forskellige indeksfonde.

Vi fik investeret 40.000 kr. i november. Til dags dato har vi investeret 284.300 kr. Det betyder, at vi er nået op på 8,4% af vores FIRE mål.

  • Vores mål 8,4% 8,4%

Vil du også gerne spare mere op?

På Sparsommelig har vi mange gode tips og tricks til, hvordan du kan højne din opsparingsrate.