ÅR 2020 REGNSKABER

REGNSKABER for år 2020

December 2020

Opsparingsrate

%

Så blev det endelig tid til julehygge med familien, samt massere af god mad og slik! Vi elsker december og håber at din har været lige så god som vores.

November 2020

Opsparingsrate

%

I november holder vi opsparingsraten høj, for Thea har nemlig fået udbetalt sine feriepenge. Så har vi brugt tid med familien, og vi glæder os til jul!

Oktober 2020

Opsparingsrate

%

Oktober har budt på lønforhøjelse, feriepenge og bogsalg. Det betyder at vi rammer en opsparingsrate 75%. Læs med og se vores budget.

September 2020

Opsparingsrate

%

September har været en travl måned med TV-optagelser, bryllupsreception og radioudsendelse. Og så har der været nogle uforudsete udgifter.

August 2020

Opsparingsrate

%

I denne måned er vi blevet gift! Og så har vi haft travlt med interviews og TV-optagelser da vi skal deltage i DR2 Temalørdag. Læs mere om hvornår!

Juli 2020

Opsparingsrate

%

Juli blev måneden hvor vi  ramte vores laveste opsparingsrate siden den første måned vi begyndte at føre budget. Men det lader vi os ikke blive slået ud af!

juni 2020

Opsparingsrate

%

I juni har vi haft travlt med Theas bogudgivelse og i den forbindelse har der været lidt ekstraudgifter. Vi har også fået udbytte fra Brickshare.

maj 2020

Opsparingsrate

%

I maj har vi sagt helt farvel til Mintos og crowdlending, risikoen er ikke det værd føler vi. I den forbindelse har vi købt en ny indeksfond til vores portefølje.

april 2020

Opsparingsrate

%

I april har vi fortsat arbejdet hjemmefra på grund af corona. Vi har nydt det gode vejr med familien. Vores opsparingsrate er lidt lav grundet kontingentbetalinger.

marts 2020

Opsparingsrate

%

I marts har vi været på ferie og måtte arbejde hjemmefra. Coronaen har taget fat i Danmark og verdensøkonomien, men vi holder os til vores strategi.

februar 2020

Opsparingsrate

%

I februar har vi fået udbytte fra vores investeringer. Det blev også måneden, hvor corona første gang viste sig, og fik aktiemarkedet til at styrtdykke.

januar 2020

Opsparingsrate

%

Januar blev måneden, hvor Thea arvede penge efter sin mormor. Det blev også måneden, hvor vi mistede hele vores investering på Envestio.

Vil du også blive bedre til at styre din økonomi?

På Sparsommelighed finder du solid viden omkring, hvordan du kan skære ned på dine udgifter. Alt hvad du behøver for at komme tættere på din finansielle frihed.