SEPTEMBER 2020

Vores regnskab for september

Bryllupsreception og radio4

September har været en travl måned! Vi startede måneden ud med at færdiggøre de sidste TV-opdatelser til programmet “Alle kan blive millionær,” som får præmiere d. 24 oktober hvis tidsplanen bliver overholdt. Så det bliver spændende at se programmet!

Så har vi holdt bryllupsreception for venner og bekendte, som ikke var med til brylluppet. Det var en hyggelig dag med massere af kage og godt selskab!

Stefans mor holdte også 40-års jubilæum på sit arbejde, så det var vi nede i Nykøbing F. og fejre sammen med hende. Vi tog fri om fredagen, så det var skønt med en forlænget weekend, så vi kunne slappe lidt af.

Så blev vi også inviteret ind til Radio4’s program “Overskud” med Sofie Østergaard, hvor vi fortalte om FIRE og økonomisk uafhængighed. Det var super sjovt at prøve, og en god måde at komme ud med budskabet omkring FIRE!

I forhold til vores budget har Thea fået lidt mindre udbetalt, da hendes arbejde havde glemt at trække hende i løn, fra nogle feriedage vi holde i april. Så det var jo en kedelig overraskelse. Vi har også haft lidt udgifter til hjemmesiden, da vi skulle betalte for webhotellet igen. En anden større udgift har været at Thea har købt en “ny” iPhone 7, da hendes gamle ikke virkede mere. Trods alt det har vi stadig holdt en fornuftig opsparingsrate.

Opsparingsrate for september

%

Vores nødopsparing er uændret i denne måned. Vi kunne godt have taget pengene til Theas nye iPhone herfra, men det er der ingen grund til når vi stadig har vores fællesopsparing. Så det ændrer ikke noget i budgettet.

Der er blevet sat 1.666 kr. ind på feriekontoen, og vi har ikke haft nogle udgifter her.

Vores fællesopsparing er igen faldende, da vi ikke har haft nogle ekstra indtægter i denne måned. Så vi har investeret som vi plejer, og den er i skrivende stund på 304.239 kr.

I september er vores samlet investeringer på 675.000 kr. Det skal siges at vi ikke kigger på vores investeringers nuværende værdi, men kun på, hvor meget vi selv har investeret.

I denne måned har vi investeret 40.000 kr. i alt på Sparindex og Nordnet, så her er ikke så meget nyt at fortælle! Og sådan er det med passive indeksfonde, det er ret “kedeligt” at investere i, da det passer sig selv.

INVESTERINGER I SEPTEMBER

kroner investeret

NORDNET

Sparindex INDEX DJSI World KL

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL

Sparindex INDEX OMX C25 KL

I alt 20.000 kr.

SPARINDEX

Sparindex INDEX USA Growth KL

Sparindex INDEX Europa Small Cap KL

Sparindex INDEX USA Small Cap KL

I alt 20.000 kr.

Vil du også investere? Lær hvordan du kommer i gang her!

Konklusion for september

September har været en lang og travl måned synes vi. Der har været en masse forskellige ting at se til. Vi filmede de sidste TV-optagelser sammen med Eva Bejder, til hendes nye program “Alle kan blive millionær”. Hun har tidligere lavet udsendelsen “Stå af hamsterhjulet” som havde stor sucess, så vi er spænde på at se de nye program. Det skulle meget gerne blive sendt på DR2 Temalørdag d. 24 oktober.

Vores bryllup d. 29 august var et lille bryllup for den nærmeste familie. Derfor valgte vi at holde en bryllupsreception for venner og bekendte der havde lyst til at komme forbi. Det holdte vi i Vanløse hos Theas forældre, hvor der blev serveret kage, snacks og drikkelse.

Så var vi også i radioen i oktober. Nærmere i Radio4 med Sofie Østergaard i hendes program “Overskud”, som handler om investeringer og privatøkonomi. Her fortalte vi om FIRE og vores egne valg og rejse mod vores mål. Du kan stadig høre indslaget som podcast på Radio4’s hjemmeside.

Vi har haft lidt ekstra udgifter i denne måned, blandt andet til vores hjemmeside, hvor vi har måtte betale for 1-års webhotel. Så har Thea også fået en “ny” brugt iPhone 7, da hendes gamle gik i stykker. Der har også været en mindre udgift til en cykelreparation, men det er at forvente når vi cykler hver dag til vores arbejde.

Vi fik investeret 40.000 kr. i september. Til dags dato har vi investeret 675.000 kr. Det betyder, at vi er nået op på 19,9% af vores FIRE mål.

  • Vores mål 19,9% 19,9%

Vil du også gerne spare mere op?

På Sparsommelig har vi mange gode tips og tricks til, hvordan du kan højne din opsparingsrate.