Gemmensnitligt budget for 2024

Vores gennemsnitlige budget for 2024

Gennemsnitlige opsparingsrate

pr. måned i 2024

%

Vi vil gerne give dig en introduktion til vores gennemsnitlige budget. På den måde vil du bedre forstå vores månedlige budget, og hvordan det hænger sammen. Vi anbefaler også at du selv laver sådan et budget, så du får et bedre overblik over det kommende år.

Indkomst
Så hvis vi starter fra toppen, så er vores indkomster sat ud fra, hvad vi får udbetalt nu. Der er ikke indregnet lønstigninger eller andet der kan påvirke det i løbet af året.

Faste udgifter
Vores husleje er fast da vi ejer den lejlighed vi bor i. Hertilkommer der så A conto og ejerudgifter. Vores a-kasse, telefonabonnement og indboforsikring bliver betalt hver måned, men årsrejseforsikring bliver kun betalt når vi tager ud og rejser.

Øvrige udgifter
Under vores øvrige udgifter har vi Netflix. Den ændrer sig ikke, da vi deler et abonnement med vores familie. Til fornøjelser har vi afsat 2.000 kr. i alt, selvom vi i de fleste måneder bruger mindre. Vi vil hellere sætte den lidt for højt end for lavt. På transport er det for det meste kun vores rejsekort vi bruger, så der har vi gættet på at vi cirka bruger 500 kr. om måneden.
Vores mad, husholdning & baby beløb på 2.000 kr. kan virke lavt for mange, men det er det beløb som passer til, hvad vi cirka bruger om måneden.
Vi har også afsat et fast beløb til tandlæge og gaver. Det er selvfølgelig kun et gæt på, hvad vi cirka bruger om året. 

Internet & TV
Det skal også siges, at vi ikke betaler for vores internet. Så hvis du har undret dig over hvor det er i vores budget, er det fordi det bliver betalt af Theas arbejde.

Vi har heller ikke et fjernsyn, og derfor heller ikke nogle TV-pakker, som vi betaler til. Vi bruger vores computere, hvis vi skal se Netflix, film eller andet.

Vil du også gerne spare mere op?

På Sparsommelig har vi mange gode tips og tricks til, hvordan du kan højne din opsparingsrate.