august 2022

Vores regnskab for august

Sommerferie og godt vejr

Så blev det august og vi har nydt måneden med et par ugers sommerferie. Vejret har vi ikke kunne klage over!

I denne måned var det sidste gang at Thea fik udbetalt “bonus” fra sit job. Som vi har nævnt før, vil det fremadrettet være indregnet i hendes faste løn.

Thea har tjent lidt ekstra penge ved at hjælpe andre forfattere med at rette deres bøger. Så har hun også solgt lidt tøj, så der er lidt salg af ejendele også.

Vi har brugt en del på transport da vi har besøgt Stefans familie i ferien og Thea har købt togbilletter til næste måneds Fantasy Festival i Esbjerg.

Opsparingsrate for august

%

Vores nødopsparing er uændret i denne måned.

Der er blevet sat 0 kr. ind på feriekontoen, da vi stadig er i gang med at bruge det vi har sparet op.

Vores fællesopsparing er faldet i denne måned, da vi har investeret og brugt nogle af pengene herfra. Så den er i skrivende stund på 132.248 kr.

I august har vi ind til videre investeret 1.745.000 kr. af vores egne penge. Vores investeringers samlede værdi kan ses længere nede på siden.

I denne måned har vi investeret 40.000 kr. i alt på SaxoInvestor og Nordnet. Det er vores mål at fortsætte med at investere, ind til vores fællesopsparing rammer 0 kr.

INVESTERINGER I AUGUST

kroner investeret

NORDNET

Sparindex INDEX DJSI World KL

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL

Sparindex INDEX OMX C25 KL

I alt 20.000 kr.

SaxoInvestor

Sparindex INDEX USA Growth KL

Sparindex INDEX Europa Small Cap KL

Sparindex INDEX USA Small Cap KL

I alt 20.000 kr.

Vores samlede investeringers værdi: 1.715.978 kr.

Vil du også investere? Lær hvordan du kommer i gang her!

Konklusion for august

August har været en lang måned, selvom vi har holdt to ugers sommerferie. Vi har været i Nykøbing hos Stefans familie i en uges tid, det har været dejligt at være lidt væk hjemmefra! Da vi har været på Island tidligere i år, havde vi ikke nogle planer om at rejse væk her til sommer, det er også derfor vi kun har holdt to ugers ferie.

Thea forbereder sig på at hendes nye bog “Lang væk fra Midgård” udkommer i næste måned d. 14 september. Så hvis du er til nordisk mytologi, kan det være det er noget for dig. Vi tjener ingen penge på vores hjemmeside og der er heller ingen reklamer. Så i må bære over med lidt selvpromovering! Du kan købe Theas bog her: https://www.saxo.com/dk/langt-vaek-fra-midgaard_bog_9788794229685

Langt væk fra Midgård er bog nr. 2 i trilogien og efterfølgeren til “Lang væk fra Asgård”, som er den første bog i serien. Den kan du låne på biblioteket, hvis du lige skal introduceres til universet først. Dog er bøgerne skrevet sådan, at du godt kan læse dem uafhængigt af hinanden.

Der er ikke så meget mere at sige i denne måned, så vi vil holde det kort. Men tak til jer, der køber eller låner Theas bøger, det betyder utroligt meget for hende!

Vi fik investeret 40.000 kr. i august. Til dags dato har vi investeret 1.745.000 kr. og vores samlede investeringers værdi er på 1.715.978 kr. Det betyder, at vi er nået op på 50% af vores FIRE mål.

  • Vores mål 50% 50%

Vil du også gerne spare mere op?

På Sparsommelig har vi mange gode tips og tricks til, hvordan du kan højne din opsparingsrate.