juni 2022

Vores regnskab for juni

Tur til Island, farvel The Many

Juni måned har været fantastisk! Måske mest fordi at vi har været 10 dage på Island. Men det kommer der et blogindlæg omkring når vi lige får taget os sammen.

Som det kan ses i vores regnskab, har vi fået ferietillæg udbetalt i denne måned, det er jo altid en god overraskelse.

Så har vi valgt at indløse vores investeringer hos The Many, hvilket resulterede i et afkast på 5.578 kr. Mere om det i konklusionen.

Thea har lavet lidt redaktørarbejde, hvor hun har tjent 800 kr.

Vi har ikke brugt så mange penge på fornøjelser & diverse, nok også fordi vi har været på ferie. Det samme gælder for mad og husholdning.

Opsparingsrate for juni

%

Vores nødopsparing er uændret i denne måned.

Der er blevet sat 0 kr. ind på feriekontoen, da vi stadig er i gang med at bruge det vi har sparet op. Dog er den faldet i denne måned, da vi har været på Island.

Vores fællesopsparing er faldet i denne måned, da vi har investeret og brugt nogle af pengene herfra. Så den er i skrivende stund på 204.174 kr.

I juni har vi ind til videre investeret 1.625.000 kr. af vores egne penge. Vores investeringers samlede værdi kan ses længere nede på siden.

I denne måned har vi investeret 40.000 kr. i alt på SaxoInvestor og Nordnet. Det er vores mål at fortsætte med at investere, ind til vores fællesopsparing rammer 0 kr.

INVESTERINGER I JUNI

kroner investeret

NORDNET

Sparindex INDEX DJSI World KL

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL

Sparindex INDEX OMX C25 KL

I alt 20.000 kr.

SaxoInvestor

Sparindex INDEX USA Growth KL

Sparindex INDEX Europa Small Cap KL

Sparindex INDEX USA Small Cap KL

I alt 20.000 kr.

Vores samlede investeringers værdi: 1.518.187 kr.

Vil du også investere? Lær hvordan du kommer i gang her!

Konklusion for juni

Vi har været en tur til Island i denne måned. Vi var afsted i 10 dage, hvor vi havde lejet en lille campervan. Det gjorde at vi kunne køre hele Island rundt, og sove når det lige passede. Der kommet et blogindlæg omkring turen, så du kan få et indblik i, hvad de forskellige ting koster. Vi kan dog godt afsløre at hele turen kostede lidt over 22.000 kr., men det var hver en krone værd!

Vi har også haft en del ekstraindtægter i denne måned. Der er ferietillæg, salg af investeringsbeviser hos The Many og så også en smule ekstra arbejde. Alt i alt giver det 10.314 kr. ekstra, hvilket gør en stor forskel i budgettet.

The Many har valgt at lave om i deres investeringsplaner. Så vidt vi kunne forstå, er der kommet noget nyt lovgivning der gør det sværere for dem, at skabe et profitabelt afkast til kunderne, hvis ikke det foregår i en “låst” investering. Så fremadrettet ser det ud til at, hvis vi vil investere hos The Many i deres boligprojekter, skal vi låse vores penge i 10-12 år. Det er ikke noget vi er interesseret i lige pt. så derfor valgte vi at få indløst vores investeringsbeviser. Vi havde investeret 40.000 kr. hos The Many, og indløsningsværdien var på 45.578 kr. Hvis vi også tager de udbytter med vi har fået løbende, har det givet et afklast på næsten 20%. Så det kan vi jo ikke klage over! 
Det betyder dog også at vi i næste måned flytter de 40.000 kr. fra The Many over til Nordnet / SaxoInvestor i stedet, så de kan blive sat i vores indeksfonde. Det passer os egentlig meget godt at få det samlet et sted.

Vi fik investeret 40.000 kr. i juni. Til dags dato har vi investeret 1.625.000 kr. og vores samlede investeringers værdi er på 1.518.187 kr. Det betyder, at vi er nået op på 45% af vores FIRE mål.

  • Vores mål 45% 45%

Vil du også gerne spare mere op?

På Sparsommelig har vi mange gode tips og tricks til, hvordan du kan højne din opsparingsrate.