marts 2022

Vores regnskab for MARTS

Vi har booket ferie til island

Marts har været en måned fyldt med lidt forskelligt. Thea har lavet noget redaktørarbejde i sin fritid, hvor hun har fået 2.000 kr. for det. Forhåbentlig kan hun lave mere af det i fremtiden, da det er noget hun elsker at lave. Så har hun også fået en mindre udbetaling på 277 kr., da hun har skrevet en novelle til en novellesamling.

Så har vi også skiftet forsikring til “Undo forsikring”, og vores indboforsikring vil fremadrettet koste 46 kr. om måneden. Det er også inklusiv ansvarsforsikring.

Vores fornøjelser & diverse er ret høj i denne måned. Det skyldes at Thea har holdt en polterabend for hendes veninde, samt at Stefan har brugt penge på malerartikler. Der har også været en ekstraudgift til noget medicin.

Så har Stefans cykel været en tur til reparation. Vi bruger vores cykler hver dag, så det er selvfølgelig vigtigt at de fungerer.

Og nå ja, så har vi booket ferie til Island og været til et FIRE-arrangement hos Loui Lam, men det kan du læse mere om nederst på siden.

Opsparingsrate for marts

%

Vores nødopsparing er uændret i denne måned.

Der er blevet sat 0 kr. ind på feriekontoen, men for en gangs skyld har vi rent faktisk brugt nogle af pengene!

Vores fællesopsparing er faldet i denne måned, da vi har investeret og brugt nogle af pengene herfra. Så den er i skrivende stund på 175.850 kr.

I marts har vi ind til videre investeret 1.545.000 kr. af vores egne penge. Vores investeringers samlede værdi kan ses længere nede på siden.

I denne måned har vi investeret 40.000 kr. i alt på SaxoInvestor og Nordnet. Det er vores mål at fortsætte med at investere, ind til vores fællesopsparing rammer 0 kr.

INVESTERINGER I MARTS

kroner investeret

NORDNET

Sparindex INDEX DJSI World KL

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL

Sparindex INDEX OMX C25 KL

I alt 20.000 kr.

SaxoInvestor

Sparindex INDEX USA Growth KL

Sparindex INDEX Europa Small Cap KL

Sparindex INDEX USA Small Cap KL

I alt 20.000 kr.

Vores samlede investeringers værdi: 1.639.555 kr.

Vil du også investere? Lær hvordan du kommer i gang her!

Konklusion for MARTS

Så gik marts måned, og vi synes vi har haft en del at se til. På den økonomiske side har vi haft lidt ekstra indtægter i form af ekstra arbejde. Thea har fået 2.000 kr. i betaling for noget redaktørarbejde hun har lavet, og så har hun fået 277 kr. i royalties fra en bog hun har været med til at skrive en novelle til. Bogen hedder “Noget på vej” og er en samling fortællinger om nordisk folketro.

Nu når vi går så meget op i at spare penge, er næste punkt ret vigtigt, (i hvert fald for os!) Vi har skiftet vores indboforsikring til “Undo forsikring”, og det betyder at vi slipper med 46 kr. om måneden. Dette er endda også inklusiv ansvarsforsikring. Tidligere havde vi Top Danmark, og de varslede prisstigninger i år. Det var egentlig deres prisstigning der fik os til at se om der var noget billigere. Efter deres prisstigning ville vores indboforsikring cirka koste 2.000 kr. om året, og nu slipper vi med 552 kr. om året, så det er vi godt tilfredse med. En af grundende til det er så meget billigere er blandt andet forsikringssummen. hos Top Danmark skulle vi forsikre os for mindst 800.000 kr. hvilket er latterligt. Hos Undo kunne vi nøjes med at forsikre os for 100.000 kr. hvilket passer bedre til os. Vi lever minimalistisk og har derfor ikke de store værdier i vores lejlighed.

Så har vi også brugt lidt flere penge i denne måned end vi normalt bruger. Vi har cirka brugt 3.000 kr. på fornøjelser & diverse. Det skyldes at Thea har holdt en polterabend for en veninde, og Stefan har købt malerartikler. Så har vi også haft en ekstra udgift til noget medicin på cirka 900 kr., så hvis vi trækker det fra, har vi stort set holdt os inden for det vi plejer at bruge.

I starten af marts var vi til et FIRE-arrangement hos Loui Lam (du kender måske hans navn fra FIRE-danmark Facebook gruppen). Her mødte vi andre fra FIRE miljøet, og det var super hyggeligt. Loui lavede en fantastisk Dark ‘n’ Stormy drink!

En MEGET vigtig ting er også at vi endelig har booket ferie til Island! Det er 2 år siden vi sidst har været ude at rejse, det var nemlig lige inden corona kom frem, hvor vi var i Portugal. Så vi har virkelig savnet at være ud og rejse, og nu håber vi det kan lykkedes. Vi har booket 10 dage til Island fra d. 8 juni til d. 18 juni. Vi lejer en lille camper-bil og kører hele Island rundt. vi gjorde det samme for 6 år siden, men her brugte vi kun 6 dage. Så det bliver rart med lidt ekstra tid. Ind til videre har vi betalt 7.060 kr. for flybilletterne og 8.524 kr. for camper-bilen. Men der kommer selvfølgelig flere udgifter til mad og benzin når vi er afsted.

Vi fik investeret 40.000 kr. i marts. Til dags dato har vi investeret 1.545.000 kr. og vores samlede investeringers værdi er på 1.639.555 kr. Det betyder, at vi er nået op på 48% af vores FIRE mål.

  • Vores mål 48% 48%

Vil du også gerne spare mere op?

På Sparsommelig har vi mange gode tips og tricks til, hvordan du kan højne din opsparingsrate.