september 2022

Vores regnskab for september

Bogudgivelse og travl måned

Så er vi trådt ind i den koldere tid på året, og vi har sagt farvel til de sidste sommerdage desværre!

Det har været en travl måned og vi har haft en del at se til, som vores budget også giver udtryk for.

Vi har haft en del ekstraindtægter, som jo altid er dejligt. Thea har tjent penge på redaktørabejde, men de næste par måneder fokuserer hun på sin tredje bog, så der kommer nok ikke så meget mere i år.
Så har vi solgt nogle ejendele i form af gavekort vi ikke får brugt og så har Thea solgt et eksemplar af sin første bog. Vi har også fået lidt pengegaver, men det var egentlig ment til at betale for et hotelophold i Esbjerg, da vi var på Fantasy Festival for at fejre Theas nye bog, (mere om det nederst på siden).

Det er også derfor vores Fornøjelser & Diverse post er så høj i denne måned. Der er betalt for hotelophold og så har Thea købt nogle eksemplarer af sin nye bog, så hun kan sælge dem.

Transportposten er også høj da vi som sagt har været i Esbjerg. Vi har også været i Nykøbing F. så vi har kørt rigeligt med tog i denne måned.

Opsparingsrate for september

%

Vores nødopsparing er uændret i denne måned.

Der er blevet sat 0 kr. ind på feriekontoen, da vi stadig er i gang med at bruge det vi har sparet op.

Vores fællesopsparing er faldet i denne måned, da vi har investeret og brugt nogle af pengene herfra. Så den er i skrivende stund på 124.228 kr.

I september har vi ind til videre investeret 1.785.000 kr. af vores egne penge. Vores investeringers samlede værdi kan ses længere nede på siden.

I denne måned har vi investeret 40.000 kr. i alt på SaxoInvestor og Nordnet. Det er vores mål at fortsætte med at investere, ind til vores fællesopsparing rammer 0 kr.

INVESTERINGER I SEPTEMBER

kroner investeret

NORDNET

Sparindex INDEX DJSI World KL

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL

Sparindex INDEX OMX C25 KL

I alt 20.000 kr.

SaxoInvestor

Sparindex INDEX USA Growth KL

Sparindex INDEX Europa Small Cap KL

Sparindex INDEX USA Small Cap KL

I alt 20.000 kr.

Vores samlede investeringers værdi: 1.646.165 kr.

Vil du også investere? Lær hvordan du kommer i gang her!

Konklusion for september

Vi har haft travlt i september med diverse projekter, bogudgivelser, ekstra arbejde, togture og familiebesøg. Vi har faktisk også overskredet vores budget på Fornøjelser & Diverse posten samt transport. Nogle måneder sker der bare ting, som gør det svært at holde sig inden for budgettet. Dog betyder det ikke det store, da vi i de fleste andre måneder holder budgettet.

Vi har haft en del ekstraindtæger i denne måned som helt klart har hjulpet på bundlinjen. Theas ekstra arbejde gør en stor forskel, og det kan være med til at dække nogle af de udgifter vi normalt ikke har.

Vi tog en smuttur til Esbjerg i forbindelse med den årlige Fantasy Festival, hvor Thea solgte sin nye bog og hvor hun også holdte et foredrag om Nordisk Mytologi. Det var ikke meningen at Stefan skulle have været med, men da der var en del bøger og kufferter at slæbe på, skulle der bruges et par ekstra hænder, (pakæsel). Men det var nu også meget hyggeligt at komme lidt væk hjemmefra og se den flotte Fantasy Festival.

Så Theas nye bog “Lang væk fra Midgård” udkom d. 14 september, og som vi skrev sidste måned, hvis du er til nordisk mytologi, kan det være det er noget for dig. Vi tjener ingen penge på vores hjemmeside og der er heller ingen reklamer. Så i må bære over med lidt selvpromovering! Du kan købe Theas bog her: https://www.saxo.com/dk/langt-vaek-fra-midgaard_bog_9788794229685

Du kan endda også sende os en mail, så sender Thea en bog afsted til dig med en personlig hilsen samt et flot bogmærke for kun 199,- kr. (vi betaler fragten).

Langt væk fra Midgård er bog nr. 2 i trilogien og efterfølgeren til “Lang væk fra Asgård”, som er den første bog i serien. Den kan du låne på biblioteket, hvis du lige skal introduceres til universet først. Dog er bøgerne skrevet sådan, at du godt kan læse dem uafhængigt af hinanden.

Og som vi også skrev sidste måned, tak til jer, der køber eller låner Theas bøger, det betyder utroligt meget for hende!

Vi fik investeret 40.000 kr. i september. Til dags dato har vi investeret 1.785.000 kr. og vores samlede investeringers værdi er på 1.646.165 kr. Det betyder, at vi er nået op på 48% af vores FIRE mål.

  • Vores mål 48% 48%

Vil du også gerne spare mere op?

På Sparsommelig har vi mange gode tips og tricks til, hvordan du kan højne din opsparingsrate.